Поезія – це завжди неповторність.


Поезія – це завжди неповторність.

21 березня в Полтавській обласній філармонії відбулося музично-поетичне дійство «Поезія – це завжди неповторність. Шляхами творчості Ліни Костенко», присвячене Всесвітньому Дню поезії.

Режисерка та ведуча заходу Світлана Кравченко нагадала присутнім, що 19 березня Ліна Костенко відсвяткувала свій 93-й день народження та запропонувала поринути у безмежний світ високої поезії української поетеси.

Глядачі захоплено слухали вірші Л. Костенко, які декламувала лауреатка міжнародних конкурсів читців Катерина Юрченко. Кожен твір відображав частинку душі геніальної мисткині, яка вражає своєю силою, волею та незламністю, стаючи прикладом для свідомих українців.

Прикрасою заходу стали музичні твори у виконанні заслуженої артистки України Олени Шевченко та Руслана Христиченка під акомпанемент концертмейстера з класу вокалу Алли Чепець.

Бурхливими оплесками та неймовірним шквалом емоцій був наповнений концертний зал філармонії у цей поетичний вечір. Атмосфера щирості та проникливості передавалася від артистів до глядачів, які відповідали вдячністю та захопленістю.

«Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі».