Відкриті серця


Відкриті серця

9 березня у Полтавській обласній філармонії відбувся благодійний концерт під патріотичною символікою «Відкриті серця».

Артисти вкотре донесли до глядача почуття глибокої вдячності захисникам і захисницям, що боронять спокій нашої держави в боротьбі з ненависним ворогом. Виступи виконавців були пронизані любов’ю до рідного краю, родини, жінки, як споконвічної берегині.

Програму розпочав камерний оркестр імені Д. Ахшарумова (художній керівник Ольга Константінова) в тандемі з заслуженою артисткою України Оленою Шевченко та лауреатом всеукраїнських і міжнародних конкурсів Русланом Христиченком.

Глядачі гучними оплесками та оваціями супроводжували кожен виступ артистів філармонії: заслуженого артиста України Миколи Гармаша, лауреатів всеукраїнських і міжнародних конкурсів Марини Ткаченко, Лариси Борисенко, Аліни Філіпюк, Оксани Владикіної, Андрія Діденка.

Гостями цього весняного вечора були лауреатка всеукраїнських і міжнародних конкурсів Жанна Лтавська, народні хореографічні колективи «Тотус» (керівник Олена Швачко) та «Міленіум» (керівник Олена Таранцева).

І заключним утверджуючим твором концертної програми був виступ гурту «Краяни-band» під високим патріотичним гаслом «Все, що є – Україна».